MIAMI BEACH – AUTO KAMP – APARTMANI

Plaža Miami se nalazi na 2 km Velike plaže, duga je 240m. Raspolaže sa restoranom, plažnim barom i prodajno-uslužnim punktom, a od 2014.godine posjedujemo moderno uređen ECO AUTO CAMP. U Restoranu se služe specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje a u prodajno uslužnom punktu nude se raznovrsna osvježavajuća pića i sladoledi. Od sportsko rekreativnih sadržaja na plaži se nalaze 4 odbojkaska igrališta, igralište za mali futbal, rekviziti za djecu, sadoline i pedaline, i drugi sadržaji. Sa plaže se takođe organizuju izleti do rijeke Bojane, uvale Valdanos i starog Ulcinja. Plaža je višegodisnji dobitnik plave zastavice, a 2006.godine je proglašena od strane Ministarstva Turizma i Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore za najbolju plažu godine.
Stalnim stremenjem ka poboljšanju svojih usluga kompanije je 2016.godine u svojoj ponudi uvrstila i moderno uređene apartmane Miami. Objekat je smješte u neposrednoj blizini plaže tako da svim svojim gostima nudi mogućnost korištenja kompletnog sadržaja naše kompanije.

DOBRO DOŠLI !

EKO AUTO KAMP

Auto Kamp Miami se nalazi na drugom kilometru ulcinjske Velike plaže u zaleđu plaže Miami, ciji je sastavni dio. Saznaj više +

PLAŽA

Moderno uređena plaža, koja svojim gostima pruža kompletan užitak tokom vrelih letnjih dana Saznaj više +

APARTMANI

Novootvoreni ekskluzivni apartmani. Nova dimenzija odmora za naše goste. Saznaj više +

This post is also available in: Engleski