AUTO KAMP

AUTO KAMP

Auto Kamp Miami se nalazi na drugom kilometru ulcinjske Velike plaže u zaleđu plaže Miami, ciji je sastavni dio.Na samom ulazu u kamp nalazi se recepcija gdje gosti mogu dobiti potreban servis i neophodne informacije. Na oko 3000m2 korisne površine turistima su na raspolaganju priključci za struju,česme za vodu kao i veliki sanitarni čvor koji posjeduje tuš kabine,toalete,sudopere,veš mašinu kao i jamu za pražnjenje wonmobila.

Jedinstven auto kamp na Crnogorsko primorju ! Najbolje mjesto za Vaš odmor!

Pozicija autokampa je izuzetna.Nalazi se u zaleđu plaže i netaknutih dina kao i hladovine visegodišnjih borova.U autokampu kao i restoranu plaže Miami gostima stoje na usluzi i usluge masaže.Od sportskij sadržaja treba izdvojiti igralište za mali fudbal ,četiri odbojkaška terena kao i pedaline.Za najmlađe goste domacin je obezbjedio dječje igralište sa raznovrsnim rekvizitima.

U restoranu Miami gostima se nude specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje,alkoholna i bezalkoholna pića i deserti.Na plaži im stoje na raspolaganju suncobrani od trske kao i najkvalitetnije antibakterijske lezaljke. Nasa poruka glasi: Dođite nam u goste, obradovacete i sebe i nas.

This post is also available in: Francuzi Njemački Engleski